• Category Kategoria: Huumori
  • Comment Kommentteja: 0
  • View Luettu: 1455

Sähkötupakka se vasta onkin turha kapistus. Varsinkin Suomessa. Vedät jotain höyryä sellaseta pillistä. Pöh. Mielluummin vaikka menee saunaan jos haluaa hengittää höyryä. Aatteleppa ite.

Kaikki tupakoitsijat jotka ovat kokeilleet toteavat jotain samansuuntaista, ei sähkötupakka ole mikään haaste oikealle aidolle röökille. Oikeasta röökistä saa kaiken sen mitä röökiltä haluaa, Häkää, Tervaa, Poloniumia, Nitrosamiineja, Vetysyanidia, ym ym. Sähkötupakasta saat mitä? jotain Propyleeniglykolia? Haistakaa jo, sitä saa ihan vaikka hampaita pesemällä. Ei mitään anarkian tajua. Ei mitään dekadenssia. Jos jossain saundissa vaikka joku rokkari vetää sähköröökiä voin taata että pikkuskidit tsiigaa että jaaha onpas se vanhus, kun tolleen huolehtii terveydestään. Entinen idoli.

Sitäpaitsi sähkötupakka maistuu vain sinnepäin oikealta, ei siinä ole aitopja palamistuotteita. Kitos suomelle, siinä ei saa olla edes nikotiinia. huhhuh mä sanon, jos suomessa haluat polttaa sähkötupakkaa, siis tarkoitan suomesta ostettua sähkötupakkaa se on ihan yhtä tyhjän kanssa, pikkasen suu vaan kuivuu, ja hahhah kun tulee savun näköistä huttua. menisit keikalle tai diskoon, siellä on kunnon savukoneet. samaa ainetta sitäpaitsi.

 

Ja sitten on nää sähkötupakasta yli-innostuneet spedet jotka vetää niitä eGo-tyyppisiä pötkäleitä, ai jumantsuigula ku on typerän näköistä touhua. kuvittele mielessäsi joku esiteini vetämässä sellaista koulun nurkan takana, siis siellä missä kunnon paihikset vetää röökiä. sillehän nauretaan päin naamaa. Ei todellakaan ole mikään vaara että skidit rupeis sähkötupakoimaan, miksi ihmeessä ne niin tekisi? Ehei, jos jotain haluaa paheksua se on sitä miten nicotinell-purkat on kauppojen hyllyillä täysin saatavilla, AINOINA NIKOTIINI-TUOTTEINA!

Kelaa sitä että jos haluat ostaa suomessa sähkötupakkaa, joka sisältäisi nikotiinia, sä et saa sitä ostaa edes tupakkakaupasta, et edes apteekista, et sitten mistään. Samaan aikaan nicorette-purkat on kauppojen hyllyillä ja niitä saa mainostaa vaikka missä. Tupakka on piilossa, ja sitä pitää kysyä ja arpoa se saakelin numeropeli, ja sähkötupakkaa ei missään. Voi suomen maa, missä meni vikaan? Sähkötupakka pitää ostaa netistä, suomen ulkopuolelta, mutta EU:n sisältä. No joo, saa suomestakin ostaa sähköröökiä, mutta se ei sitten siällä nikotiinia. mikä se sellanen on? eikä sitäkään saa mainostaa, ja manostaminen sitten tarkoittaa sitä että ei saa näyttää hintaa, ei saa kertoa tuotteesta mitään, eikä saa näyttää kuvia. saa hädin tuskin kertoa että kyseessä on sähkötupakka. KIROSANA!

Nyt ei huvita kohta enää mikään. Otan sähköröökin huulille. olen tylsä.

Sahkotupakka Artikkelin lähde: http://artikkeli.fi/sahkotupakka-on-turha-kapistus/
Kirjoittaja:
Tietoa kirjoittajasta: Sähkötupakka on melkoisen kohuttu laite, mutta tosiasiassa arkipäiväinen ja tylsä kapistus.

  • authorKirjoittanut:
  • writerLähetetty: toukokuu 7, 2012
  • liveArtikkeleita kirjoittajalta: 3

Lähetä Kommentteja

Viimeisimmät artikkelit Huumori kategoriasta