Mitä on naisten muoti?

Vastauksia tähän kysymykseen on varmaan satoja jollei tuhansia. Moni pitää naisten muotina merkkivaatteita, osa taas uusimpia tuulia muodin kehdoista, kuten Milano, Pariisi, New York etc. Nykyään taas värikkäät kuosit ja printit ovat muodikkaita, kuten Ed Hardyn, Audigierin tai Iron Fistin tapauksissa. Osa taas pitää näitä merkkejä jo vanhentuneena. Anyway, kysymys on vaikea ja moniosainen.

Mistä löytää hyviä naisten muotiin erikoistuneita sivustoja?

Kannattaa lähteä liikenteeseen googlaamalla, vaikka naisten muoti. Suomessa on paljon hyviä muotiaiheisia sivustoja ja naisten verkkokauppoja. Yksi hyvä tapa on myös selata ulkomaalaisia lehtiä, blogeja joista voit poimia uusimmat tuulet.

Tässä lista hyvistä sivuista:

http://www.elle.fi/muoti/

http://tyylitaivas.fi/

http://www.evitalehti.fi/blogit/muoti-mieless%C3%A4

Ja tässä hyviä keskusteluja muodista:

http://keskustelu.suomi24.fi/debate/48

http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/

Ja tässä wikipedian näkemys:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Muoti

Tässä vähän verkkokauppoja joista löydät muotia:

ellos.fi

nelly.com

hm.com

boozt.com

www.diiva.fi

Ja tässä tuore tulokas Suomen markkinoille josta hankit muotivaatteet kätevästi

 

Muoti, mitä maksaa?

Siinäpä taas iso kysymys, voiko muoti olla edullista vai maksaako aina maltaita? Mielestäni muodista ei tarvitse maksaa maltaita, muodikkaita vaatteita kun saa nykyään jo oman alueen vaatekaupoista sekä netistä. Etsivä selvii yleensä huomattavasti edullisemmin kuin se joka menee aina Stockmannille tai vastaavaan liikkeeseen. Nykyisin tarjontaa on niin paljon, että jo lyhyen googlettelun avulla löytää itselleen uusia kledjuja, ja usein todella edullisesti. Varsinki selvää säästöä voi tehdä jos löytää hyvän outlet-myymälän josta hankit edellisen sesongin tuotteita ja tehtaanpoistoja.

 

Muodin tilaaminen ulkomailta?

Myös ulkomailta voit tilata muotia edullisesti. Varsinkin Englannista ja Saksasta, näistä saa vielä usein edullisemmin kuin kotimaasta. Onneksi tilanne on tasoittumassa vähän ja tarjonta on kasvamassa myös Suomessa. Ulkomailta muotia tilattaessa kannattaa aina tarkkaan katsoa tilausehdot, kuten palautukset, toimitusnopeus ja asiakaspalautteet. Ei muuta kuin tilaamaan!

 

 

Näitä on netissä tuhansia lisää, itse asiassa ihan hauskaa luettavaa löytyy kosolti. Toivottavasti tämän artikkelin linkeistä ja jutuista oli apua. Yksi asia on ainakin varmaa, että naiset tulevat aina juoksemaan muodin perässä.


Sämpy Artikkelin lähde: http://artikkeli.fi/mita-on-naisten-muoti/
Kirjoittaja:

  • authorKirjoittanut:
  • writerLähetetty: kesäkuu 25, 2012
  • liveArtikkeleita kirjoittajalta: 3

Lähetä Kommentteja

Viimeisimmät artikkelit Naisten muoti kategoriasta