Etusivu» Käyttäjäehdot

Käyttäjäehdot

Ehdot artikkelien lähettämiselle ovat yksinkertaiset, mutta joita tulee noudattaa:

– Lähetettyjen artikkeleiden tulee olla oma tekemiäsi – Et voi lähettää muiden omistamia artikkeleita ja artikkelin sisällön tulee olla ainutlaatuinen. Sinulla täytyy olla tekijänoikeudet jokaiseen artikkeliin jonka lähetät sivustomme kautta. Artikkelit, jotka on kirjoittanut joku toinen henkilö, on salittu lähetettäväksi, kun Sinulla on oikeus käyttää artikkelia

– Lähetettäessä artikkeleita sivustollemme Artikkeli.fi, annat meille oikeuden julkaista artikkelisi – Voimme julkaista artikkelisi verkkosivuillemme, blogillemme, tai muodostaa RSS-syndikaatin. Voimme myös tarvittaessa muuttaa paikkaa, jossa artikkelisi sijaitsee.

– Lähetettäessä artikkelisi Artikkeli.fi, sivuillemme annat muille oikeuden julkaista artikkelisi – Muut Artikkeli.fi käyttäjät saavat oikeuden julkaista artikkelisi kotisivuillaan, uutiskirjeissään tai muualla verkossa kunhan artikkeli on alkuperäisessä muodossaan. Tämä sisältää sisältökentän joka todistaa eduksesi, että olet artikkelin kirjoittaja.

– Ei affiliate-linkkejä – Artikkelit, jotka lähetät Artikkeli.fi sivustollemme ei saa sisältää suoria affiliate-linkkejä (linkkejä toisten sivuille provisiota vastaan). Kuitenkin on sallittua mainita hyödyllisiä sivuja tai omaa sivustoa joka sisältää affiliatelinkkejä.

– Artikkelin lähettäminen Artikkeli.fi sivustolle ei oikeuta sinua saamaan minkäänlaista taloudellista korvausta artikkeleistasi Artikkeli.fi sivustolta tai tietokantamme käyttäjiltä. Tämä koskee myös kaikkia asiaan liittyviä yrityksiä, seuraajia, perillisiä, työntekijöitä ja virkamiehiä, jotka toimivat Artikkeli.fi sivuston hyväksi.

– Artikkelin lähettäminen ei takaa artikkelisi näkyvyyttä sivuillamme – Meillä on oikeus olla hyväksymättä artikkelia sivuillemme mistä tahansa syystä.

– Artikkeleista täytyy tarkistaa kirjoitusvirheet ja artikkelin on oltava helposti luettavaa suomenkieltä. – Älä lähetä artikkelia, joka sisältää kirjoitusvirheitä ja huonoa kielioppia. Tarkastamme manuaalisesti kaikki artikkelit ja hylkäämme kaikki tällaiset kirjoitukset. Tämä koskee myös väärin muotoiltuja artikkeleita tai niitä, joissa on lukemista häiritsevää HTML-koodia.

– Lähetettäessä artikkeleita tekijä hyväksyy ja ymmärtää täysin käyttäjäehtomme huolimatta siitä onko artikkeli lähetetty automaattisesti tai manuaalisesti sivustollemme