Etusivu» Artikkelitietokanta

Artikkelitietokanta

Artikkeli.fi: Artikkelitietokanta lyhyesti

Artikkeli.fi on suomalainen artikkelitietokanta, joka antaa mahdollisuuden taitaville, eri aihepiirien asiantuntijoille julkaista materiaalia ja saada ilmaiseksi huomattavaa näkyvyyttä kirjoittamalla laadukkaita ja kiinnostavia artikkeleita.

Rekisteröityneenä käyttäjänä voit kirjoittaa artikkeleita tai lisätä omia artikkeleitasi sivujemme kautta täysin ilmaiseksi. Voit lisätä artikkeliisi kategorian, sekä avainsanat, joilla artikkelisi löytyy sivuiltamme ja hakukoneista. Tuemme artikkeleita kirjoittaessa myös HTML-koodia, joten voit lisätä vapaasti esimerkiksi otsikoita, linkkejä ja kuvia. Kaikki kirjoitetut ja meille lähetetyt artikkelit tarkastetaan 24 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta, jonka jälkeen artikkeli julkaistaan sivuillamme. Uusimmat artikkelit pääsevät aina etusivumme kärkeen ja saa näin heti hyödyllistä näkyvyyttä ja uusia lukijoita.

Edut ja hyödyt artikkelien kirjoittajille

artikkelitietokantaLähettämällä sivustollemme artikkeleita saat ilmaista näkyvyyttä ja kävijöitä artikkeleillesi, yrityksellesi tai verkkosivuillesi. Kävijät löytävät artikkelisi esimerkiksi eri hakukoneiden kautta haluamiasi hakusanoja käyttäen. Artikkelit voidaan myös julkaista meidän omilla sosiaalisen median sivuilla. Voit kirjoittaa mielesi mukaan lyhyitä tai pidempiä artikkeleita lähes aiheesta kuin aiheesta.

Voit lisätä linkkejä artikkeliisi!

Artikkelitietokantamme kerää paljon uusia kävijöitä päivittäin. Voit lisätä artikkelin päätteeksi linkin, joka johtaa omille kotisivuillesi tai edustamillesi sivuille. Myös HTML-koodin käyttö on sallittua sopivissa määrin. Kaikki sivustomme linkit ovat hakukoneiden, kuten Googlen seuraamia. Sivuston kehittyessä linkin arvo kasvaa jatkuvasti. Lisäämällä linkin artikkelin yhteyteen saat sivustollesi lisää kävijöitä ja voit samalla parantaa näkyvyyttäsi hakukoneiden luonnollisissa hakutuloksissa.

Mitä enemmän artikkeleita kirjoitat ja lähetät tietokantaamme, sitä korkeammalle kirjoittaja-tasolle nouset. Korkeimmilla tasoilla saat lukijoiltasi enemmän luottamusta ja myös enemmän kävijöitä sivuillesi. Voimme lisätä artikkelisi myös ”tähtiartikkelit”-osioon, joka tuo vielä suurempaa näkyvyyttä kirjoittamillesi artikkeleille.

Aloita artikkeleiden kirjoittaminen jo tänään: Rekisteröidy, kirjaudu sisään, ja aloita artikkeleiden kirjoittaminen ja julkaiseminen!

Rekisteröidy tästä ilmaiseksi kasvavaan artikkelitietokantaamme.

Terveisin,
Artikkeli.fi: Artikkelitietokanta
tuki@artikkeli.fi
Artikkeli.fi