• Category Kategoria: Uhkapelit
  • Comment Kommentteja: 0
  • View Luettu: 2503

Arbitraasi vedonlyönti

Tapa lyödä vetoa yksinkertaisella porsaanreiällä ja kasvattaa vedonlyönti kassaa

Olet ehkä kuullut sanat arbitraasi vedonlyönti urheilussa, mutta tiedätkö mitä se todella on? Se on vähemmän tunnettu tekniikka asettaa panos vedonlyönnissä, joka takaa voitton missä tahansa pelissä riippumatta lopputuloksesta.

Eri vedonvälittäjät määrittävät eri kertoimet perustuen siihen, millaiset mahdollisuudet joukkueella on voittaa ottelu tai saada tietty määrä maaleja. Kun kertoimet eri vedonvälittäjillä eroavat tarpeeksi, se antaa vedonlyöjälle mahdollisuuden panostaa jokaisen mahdolliseen lopputulokseen pelissä. Kun näin tapahtuu sitä kutsutaan arbitraasiksi, voitat rahaa riippumatta ottelun lopputuloksesta.

Arbitraasi, joka tunnetaan myös sanoilla ”varma veto”, sekä voittava vedonlyönti, arbitraasi voidaan soveltaa lähes jokaisessa urheilulajissa. Sitä voidaan käyttää hevosurheilu, jääkiekossa, pesäpallossa, jalkapallo, tenniksessä sekä monissa muissa lajeissa. Arbitraasia voidaan myös hyödyntää esimerkiksi lyödessä vetoa tapahtumista, kuten vaaleista tai muista julkisista taphtumista mistä on mahdollisuus lyödä vetoa.

Tuhannet ihmiset käyttävät arbitraasi vedonlyöntistrategiaa tehdäkseen sillä rahaa. Se on varma tapa lyödä vetoa riippumatta ottelun lopputuloksesta ja saada voittoa. Voiton lisäksi vedonlyönti bonus kasvattaa pelikassaa paljon, varsinkin alkuvaiheessa on hyvä hyödyntää bonuksia vedonlyönnissä jotta saadaan käyttöön mahdollsimman suuri alkupääoma.

Arbitraasi vedonlyönti – miten se mahdollistetaan ?

Miksi vedonvälittäjät sallivat tämän? Miten he suhtautuvat siihen?

Vedonvälittäjät eivät luo tilannetta tahallaan vaan he ovat vain kiinnostuneita tekemään rahaa, koska arbitraasi vedonlyöjän rahat on yhtä hyvää kuin kenen tahansa vedonlyöjän ja koska jokatapauksessa puolet vedoista häviävät arbitraasi vedonlyönnissä. Jotkin vedonvälittäjät saattavat rajoittaa voittavia tilejä, tällä ei kuitenkaan ole suoranaista tekemistä arbitraasin kanssa vaan he pyrkivät rajoittamaan voittavia vedonlyöjiä, koska vedonlyöntiä voi myös harrastaa voitollisesti, mikä tuottaa suuria tappiota vedonvälittäjille. He siis suojelevat omaa liiketoimintaa. Tästä syystä on hyvä tarkkailla omaa vedonlyöntitoimisto mikäli he harrastavat tälläistä toimintaa.

 

Arbitraasi vedonlyönti – miksi se on mahdollista

On 2 päätekijää mitkä vaikuttava arbitraasin syntymiseen. Ensimmäinen on erinlaiset vedonlyöntifirmat. Toisin kuin suomessa missä vedonlyönti on valtion säännösteltyä, internetissä on monia eri vedonlyöntitoimistoja ja jotkut näistä vedonvälittäjistä, joilla ei ole tarkkaa asiantuntemusta tai kykyä seurata tapahtumaa tarkasti yleensä odottaa, että isommat pelurit luovat tarkat kertoimet ja tämän jälkeen pienemmän sopeuttavat omat kertoimet jäljessä jolloin voi esiintyä suuriakin eroja kertoimien välillä eri välittäjillä. Koska arbitraasia esiintyy kaikissa eri urheilulajeissa on todennäköisyys niiden löytämiselle suuri.

Toinen tekijä, joka aiheuttaa arbitraaseja urheilu vedonlyönnissä on vedonvälittäjien suojaukset. Tämä tapahtuu kun vedonvälittäjä pyrkii suojautumaan mahdollisia tappioi vastaan muuttamalla kertoimia. Arbitraasi ovat syntyneet tällä tavalla.

Lyhyen ajan sisällä urheilu arbitraasi on saavuttanut suosiota internetin suosion kasvun myötä. Se on tullut laajemmin tunnetuksi ja mahdollisuudet hyödyntää tätä strategiaa ovat lisääntyneet. Tietenkin on vielä esteitä kun pyritään tekemään varmaa tuloa arbitraaseilla, kuten aikaa, rahaa ja pääomaa.

Arbitraasi muodostumiseen vaikuttaa myös vahvasti vedonlyönti toimistojen eri näkemykset. Esimerkiksi yhdysvaltalainen vedonvälittäjä ei varmasti tiedä tarkkaan millaiset kertoimet esimerkiksi SM-liiga tai Mestis ottelulle tulisi antaa ja siksi kertoimet saattavat heilua.

 

Esimerkki vedonlyönti arbitraasista

Kuvittelaan tennisottelu jossa ”Vedonvälittäjä A” antaa Andy Murraylle kertoimen 2,00 ja Roger Federerille kertoimen 1,91. Et voi tietenkään tehdä voittoa laittamalla molemmille pelaajille rahaa Vedonvälittäjä A:lle.

Oletetaan, että käyt tämän jälkeen sitten ”Vedonvälittäjä B” luona ja he tarjoavat Andy Murraylle kertoimen 2,40 ja Roger Federerille kertoimen 1,66. Jälleen et voi lyödä vetoa molemmille pelaajille Vedonvälittäjä B:llä ja tehdä voittoa.

Kuitenkin kun lyöt esimerkiksi 100 € yhteis summalla vetoa, jossa lyöt 43 euroa Andy Murraylle Vedonvälittäjä B:llä kertoimella 2,40 ja myös 57 € Roger Federerille Vedonvälittäjä A:lla kertoimella 1,91 tällöin taattu voitto noin 6% luokkaa sijoitetulle summalle, eli 100 eurolle. Jos esimerkiksi Roger Federer voittaa on tällöin voitto: (57€ * 1.91) – 100€( sijoitettu  yhteissumma) = 8,87€ , jos taas Andy Murray voittaa 2,40 kertoimellaan on summa tällöin (2,40 * 43) -100€ = 3,2€

Tämä on vain esimerkki, arbitraasissa voi myös esimerkiksi olla 3 vaihtoehtoinen lopputulos (Voitto – Häviö – Tasapeli) jolloin arbitrasi toimii samalla tavalla. Tärkeintä arbitraasissa on kuitenkin saada laskettua että voitat vedolla.

 

Arbitraasi – vedonlyönti bonuksilla alkuun

Vedonlyönti osaavalle ja kiinnostuneelle henkilölle on jo tuotttavaa toimintaa, kun siihen lisätään vielä arbitraasi, sekä vedonlyönti bonukset on mahdollista saada huimia tuottoja vedonlyönnistä. Muista, että vedonlyönti bonuksia hyödyntäen pystyt kasvattammaan vedonlyönti kassaasi helposti

P-11 Artikkelin lähde: http://artikkeli.fi/arbitraasi-vedonlyonti/
Kirjoittaja:

  • authorKirjoittanut:
  • writerLähetetty: syyskuu 4, 2011
  • liveArtikkeleita kirjoittajalta: 7

Lähetä Kommentteja

Viimeisimmät artikkelit Uhkapelit kategoriasta